top of page
Untitled

UTENFORSKAP

Utenforskap tror jeg alle kjenner på en gang i løpet av livet sitt, sa en godhjerta sjel. Det fikk meg til å forstå hvor utbredt denne følelsen er, at det ikke bare var meg.

Tenk lørdag den 23.september gjør æ det igjen, følge intuisjonen min. 

Dagen fylles med alt det som står mitt hjerte nærmest. Søken etter svar på eksistensielle spørsmål.

En hel dag fylt med yoga, åpenhet møte likesinnede og sammen skaper vi forståelse og connection. Bli med å fargelegge dagen med ditt unike farge på Quality Hotell Ramsalt la oss sammen skape vibrerende herlige varme energier. 

Når æ først begynt i tankan mine å skap den hær dagen, har itj æ kunna drømt om at æ kun samle sammen så ekstremt erfarne og kunnskapsrikt panel for å spre sine farger.

Bli med! føle og lære hvordan koblingen mellom utenforskap og yoga kan støtte hverandre.

Kanskje møter du en en ekte venn for livet.

​​

BODØ YOGA DAG: About
Untitled

TIMEPLAN

KJEKT Å VITE

HVORDAN MELDER MAN SEG PÅ?

Sende PM til Anima Yoga og tlfnr, 

etterpå vil du få et vipps krav på 750kr. På den kommer bekreftelsen på billetten du har booket.

Da har du tilgang til hele eventet. 

​*bindende påmelding, om du ikke kan benytte deg av den, så gi beskjed. 


VIKTIG INFO:

Vær ute i god tid 

Velkommen & registrering kl.0830 

Yogatimen og foredrag begynner kl.0900.


 HVOR?

• Yogatimer på møterom Hundholmen.

• Foredrag på møterom Saltstraumen. 

• Fra kl.13:00 Bare møterom Hundholmen.

TA MED

Yogamatte 


Under Yin Yoga terapi timen med Sonja, vil alle få låne bolstere.  

Skoene dine

Ønsker vi at du setter fint utenfor salen.   

STILLE SONE

Inne i salen ønsker vi å skape rom for å føle, sammen skaper vi en stille sone inne i salene, slik alle kan lande på sin egen måte før yogatimen starter. ​

Det er begrenset antall plasser tilgjengelig.

Mer info vil plutselig poppe opp, følg godt med på denne siden.

BODØ YOGA DAG: About
Untitled

Utenforskap.

Foredrag

UMA FEED

Uma Feed er aktiv samfunnsdebattant, skuespiller og interdisiplinær scenekunstner. Hun er utdannet method acting-skuespiller ved NSKI Høyskole og har jobbet som freelance scenekunstner i en årrekke. 


I sitt kunstnerskap er hun opptatt av eksistensielle spørsmål, identitet og tilhørighet og hvordan dette spesielt blir tydelig når det er skjevheter i maktrelasjoner eller idet enkeltindividet blir satt opp mot majoriteten/storsamfunnet. 

Gjennom kunsten, belyser hun derfor temaer fra et selvbiografisk ståsted.


"Min identitet blir politisk fordi jeg faller mellom stolene. Jeg er utenlandsadopterte og blir derfor aldri helt "norsk" eller helt "utlending".

Samfunnsstrukturelle og normative rigide kategoriseringene gjør at ingen helt vet hvor de skal plassere meg. 

Å havne utenfor et felleskap, å ikke bli regnet med som en del av majoriteten gjør noe med en. Dette har formet meg som utøver, og motiverer mine uttrykksformer og min tematikk i mitt kunstnerskap» 


Gjennom kunsten, belyser hun derfor temaer fra et selvbiografisk ståsted. Hennes sitt siste videoverk "유일한 이야기  The Only Story» har blitt vist på en rekke ulike film- og kunst arenaer, så vel som i samfunnsdebatten, akademiske plattformer, vunnet priser og er nylig kjøpt inn til innkjøpsordningen for film, Filmbib. 

BODØ YOGA DAG: Welcome
IMG-3791 (1).PNG

ALBIN BENDU

Albins yogapraksis begynte i 2013 etter å ha blitt introdusert for yoga gjennom prosjektet Gangsteryoga. Siden den gang har han utviklet seg til å bli yogalærer og støttespiller for andre som kommer til yoga på samme måte som han selv. Han har bygd opp solid erfaring og styrke som han deler videre i egne klasser.


Albins unike tilnærming til yoga og tilstedeværelse i undervisningen gjør ham til en populær lærer og foredragsholder. I dag driver han Yogastasjonen på Hamar, og underviser i fengsler og Back in the Ring- grupper på østlandet. 

BODØ YOGA DAG: Welcome
Untitled

BACK IN THE RING

Comeback i livet

Back in the Ring er et nasjonal tilbud som tilbyr yogaklasser, aktiviteter, arbeidstrening, utdannelse og fordypning i yoga. De henvender seg til alle som har gått på noen smeller. Spesielt mot rusavhengige, innsatte og alle andre som ønsker et comeback i livet. Tenker at alle kan gjøre nytte for seg og alle fortjener en ny sjanse. Det handler først og fremst om å se seg selv der man er og innse at vi alle er et produkt av vår fortid, men har muligheten til å påvirke vår fremtid. Etter syu års drift ser de at prosjektet har en viktig verdi for samfunnet og flere offentlige institusjoner innen rusomsorgen viser økt intresse for deres arbeid og kompetanse.Back in the Ring har også hatt ukentlige timer i Bodø siden høsten 2020.
Les mer https://www.backinthering.no/

BODØ YOGA DAG: About
portrett.jpg

ELLEN JOHANNESEN

BODØ YOGA DAG: Classes
Ashtanga sekvens.JPG

DSC09858.jpg

Ellen Johannesen er utdannet proffesjonell danser og har praktisert Yoga i mer enn 30 år. Hennes første møte med Ashanga Yoga var under en turne til New York i 1994. Siden har dette vært hennes daglige praksis, og Ellen besøkte Mysore og Pattabhi Jois første gang i 1997. Hun er Autorisert Ashtanga instruktør level 2 av Sharath Jois, og hun har også gjennomført en toårig Teacher Training med John Scott. I 2002 Var hun med på å starte Ashtanga Yoga Oslo, det første studioene som tilbød daglig Mysore (assistert egenpraksis) i Norge. Hun var i en årrekke hovedllærer ved AYO, som også tilbød lærerutdanning/apprenticeship i Ashtanga Yoga. En gryende interesse for Buddhistisk praksis bragte Ellen til Bylakuppe, Sør India, der hun tilbragte nærmere tre år i et Tibetansk kloster. Hun flyttet siden til Kathmandu, hvor hun fullførte en Mastergrad grad i Buddhist studies and Himalayan Languages ved Kathmandu Universitet. Hun startet samtidig det første Ashtanga studioet i Kathmandu. Ellen snakker flytende Tibetansk, har god innsikt I Buddhistisk filosofi og praksis, Sanskrit og Indisk filosofi. Ellen har siden 2020 bodd i Oslo der hun er medeier i firmaet Onyoga, som tilbyr Yogaklasser, utdanninger og en retreater. Hun underviser i Oslo, er gjestelærer ved en rekke studioer i Norge, og holder internasjonale retreater. Hun arrangerer årlige Yoga og fjellturer  i Nepal, og brenner for å vise Yogainteresserte sitt annet hjemland.

0I3A7932.jpg

KRISTIN VIKJORD

BODØ YOGA DAG: Classes
0I3A7940-2.jpg

Kristin Vikjord er forfatter, yoga- og mindfulnesslærer, og jobber som psykolog. Med særs interesse for meditativ praksis for klinisk bruk, er hun involvert i flere prosjekter i inn- og utland, med yoga og mindfulness som del av terapeutiske program for rus og psykisk helse. Vikjord er grunnlegger av Arctic Yoga Conference (Bodø) som gjennom ti år samlet de fremste yogalærere, forskere og terapeuter til faglig utveksling og praksis. Hun er itillegg medgrunnlegger av Delight Yoga Schools, den største yogaskolen i Europa. Kristin’s første bok, Indre Gnist finner du HER (norsk). Nylig har hun skrevet kapitler i en bokserie, Yoga & Wellbeing redigert av Dr. Shirley Telles (Routledge), om bruk av yoga for angst og depresjon. 


Mer om Kristins kurs­virksomhet og verktøy for psykisk helse finner du på hennes nettsted: kristinvikjord.com


Foredrag: Mindfulness som tilbakefallsforebygging i rusbehandling. 

--


KRISTIN VIKJORD 

Boost Your Inner Spark, Empower Your Emotional Wellbeing

Facebook // Instagram // FREE Resources

www.kristinvikjord.com // www.psykologibodø.no

             

☽ ONLINE COUNSELING & MENTORING

☽ YOGI FACILITATOR LEADERSHIP TRAINING PROGRAM

☽ Inner Spark BOOK English edt. ORDER HERE

image0_edited_edited.jpg

SOL VIKSJØ

BODØ YOGA DAG: Classes

Sol Viksjø, studert 200 t Ashtanga yoga med Alexsander Medin.

70 t TAY - Traumeorientert yogalærer, studert

m/ Josefin Wikstrøm

Kurs i Mindfulness ved NTNU

Er med i nasjonalt prosjekt - Back in the Ring. Jobber som sosionom på Nordlandsykehuset.

Mindful yoga time, åpen for alle.

1E3A3118 2_edited.jpg

SONJA MOA

BODØ YOGA DAG: Classes

Sonja Moa spesialfelt ligger innen Yin yoga terapi, har tatt kurs hos Hilde Taule (Bergen)  og Magdalena Mecweld (Stockholm). 

Denne yoga formen har sin opprinnelse i Tradisjonell kinesisk medisin, og er blitt veldig utbredt i Vesten og Verden forøvrig, hvor vi er i manko på Yin, Rest og Mindfullness. 

Her stopper vi litt opp i stillingene og kommer til fascia, vev og pust. Med fokus på energibaner, meridianer,  stimuli av akupunktur punkter og 5 element. 

Akupunktør og Anestesisykepleier, egen klinikk i Bodø og holder yin yoga kurs og workshops. Les gjerne mer på nettside:


www.akupunkturbodo.no 

bottom of page