top of page
Untitled

BAK FASADEN

Hvorfor bygger vi mennesker oss en fasade ovenfor andre?


--------------------------------------------------------------------------

Jeg har lenge lurt på om det er slik at hva vi skjuler bak fasaden henger sammen med redselen for utenforskap? Derfor skaper vi ANIMAYOGADAG UTENFOR Bak fasaden!

Så hvordan påvirker dette varige skuespillet den organismen vi er i over lengre tid?

Bli med på ANIMAYOGADAG UTENFOR Bak fasaden i Bodø 21.sep 2024ANIMA YOGA DAG BODØ: About
Untitled

VIKTIG INFO


HVORDAN SIKRE DEG EN BILLETT?Send SMS til 46859582 •navn - •hvilken by (Trheim eller Bodø) du ønsker billett til. •Da vil du motta et vipps krav på 990,-   Og bekreftelsen på billetten du har booket.*Bindende påmelding •Følg godt med, mer info kommer.

ANIMA YOGA DAG BODØ: About
Untitled

RAV SIRA

Isha Hatha Yoga

Rav Sira kommer fra en familie av kunstnere i Oslo. Musik, fotball og fjellturer spilte en sentral del av oppveksten hans. Musikk utviklet seg til å bli hans største lidenskap. Han bestemte seg for å forfølge musikk på heltid, og reiste for å studere i land som Nederland, Brasil, Skottland, Mosambik, Karasjok og India.

Selv om Rav hadde en tidlig interesse for yoga, var det ikke før han kom over Sadhguru og begynte å praktisere Isha Hatha Yoga at en ny verden åpnet seg for ham. Ved å erfare hvordan yoga kan heve ens balanse og kompetanse i alle livets aspekter, fant han større harmoni inni seg selv og verden rundt ham.

Motivert av denne transformasjonen bestemte Rav seg for å gjennomføre Hatha Yoga-lærerutdanningen som tilbys av Isha Foundation. Han gjennomførte over 1750 timer med trening designet av Sadhguru, med mål om å være en del av et større bilde og gjøre klassisk Hatha Yoga i sin autentiske form mer tilgjengelig for alle.

ANIMA YOGA DAG BODØ: About
IMG_5034.jpeg

JARLE ANDØY

FRITENKER & EVENTYRER med SJØMANNSHJERTE

FOREDRAG med eventyreren Jarle Andøy fra Bersek-ekspedisjonene.
Planen var at han skulle legge ut på en reise, En. Ungdomsgutten Jarle Andøy skulle seile til sjøs, rase fra seg, og så skulle han bli voksen og bygge et liv på tørr grunn. Sånn ble det ikke.
- Det begynte allerede på barneskolen. Han følte seg litt outcast og ønsket noe mer ut av livet enn rutiner og en plass i sanmfunnshjulet. Jarle seiler i den ret-ningen som livet blåser. 
Hør Jarles syn på bak fasaden og utenforskap

ANIMA YOGA DAG BODØ: About
bottom of page